Siirry sisältöön

Yritys

Checkout Finland Oy on OPn omistama maksunvälitykseen erikoistunut yritys ja toimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustassa. Olemme asiakasmäärältämme yksi Suomen suurimmista internetissä toimiva maksunvälittäjistä. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaisia työkaluja verkkomaksamisen toteuttamiseen ja hallitsemiseen. Kauttamme mahdollistuvat räätälöidyt ratkaisut erikokoisten verkkokauppojen tarpeisiin, shop-in-shop-palveluihin, kivijalkamyymälöiden etämyyntiin ja digitaalisten palveluiden myyntiin.

Checkoutin toimintaperiaate ideoitiin kahvipöydän servettiin vuonna 2007 perustajaosakkaiden Ilkka Lehtisen ja Joose Vettenrannan toimesta. Toiminta alkoi irrallisena palveluna, mutta 2009 Checkout Finland Oy yhtiöitettiin omaksi yrityksekseen. Alkuperäisenä ajatuksena oli tarjota mahdollisimman toimiva, yksinkertainen ja edullinen palvelu pienille ja keskisuurille verkkokaupoille. Nykyään Checkout palvelee kaikenlaisia verkkokauppoja aina pienistä erikoistarvikeliikkeistä ja harrastekaupoista suuriin miljoonaluokan toimijoihin. Vuonna 2014 syyskuussa Checkoutin koko osakekanta myytiin OPlle. Toimintamme jatkuu entisellään ja kehitämme edelleen palveluamme kauppiaslähtöisesti ja itsenäisesti innovoiden.

Checkoutin väki

Checkoutin ydinhenkilökuntaan kuuluu pitkään maksunvälityksen parissa työskennelleitä maksuliikenne- ja pankkialan ammattilaisia sekä tietotekniikan asiantuntijoita. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaidemme ehdoilla ja yhdessä ideoiden. Kehitystyömme on monipuolista ja palvelumme sopii joustavana ja mukautuvana eri alojen tarpeisiin. Suurin osa henkilökunnastamme on ollut mukana Checkoutin toiminnassa alkutaipaleilta lähtien. Palvelumme ja ratkaisumme ovat vuosien kehityksen tulosta emmekä tingi laadusta. Kaiken kehitystyön teemme itse. Asiantuntijuutemme ansiosta erilaisten verkkomaksujen räätälöinti on mahdollista kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Ydintiimimme tukena toimii maksuliikeratkaisujen ammattilaiset sekä monipuoliset asiantuntijapalvelut OPn kautta.

Mikäli haluat ottaa yhteyttä meihin, voit tavoitella meitä asiakaspalvelumme tai myyntimme palvelunumeroista tai sähköpostiosoitteista. Mikäli sinulla on asiaa tietylle henkilölle, ovat henkilökohtaiset sähköpostimme muodossa etunimi.sukunimi@checkout.fi.