Siirry sisältöön

Yritys

Olemme OP:n omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältämme yksi Suomen suurimmista. Haluamme tehdä ostamisesta sinulle helppoa ja turvallista niin verkossa, kivijalkamyymälöissä kuin kaikissa digitaalisissa palveluissa. Tarjoamme sekä valmiita palvelupaketteja että räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Perustajaosakkaamme Ilkka Lehtinen ja Joose Vettenranta ideoivat Checkoutin toimintaperiaatteen kahvipöydän servettiin vuonna 2007. Alkuperäisenä ajatuksena oli tarjota mahdollisimman toimiva, yksinkertainen ja edullinen palvelu pienille ja keskisuurille verkkokaupoille. Nykyään Checkout palvelee kaikenkokoisia kauppoja aina pienistä erikoistarvikeliikkeistä ja harrastekaupoista suuriin miljoonaluokan toimijoihin.

Vuoden 2014 syyskuussa Checkoutin koko osakekanta myytiin OP:lle. Toimintamme on tämän jälkeen voimakkaasti kasvanut ja kehittynyt, edelleen itsenäisesti innovoiden ja yhdessä kauppiaiden kanssa ideoiden.

Checkoutin väki

Joukkoomme on kerääntynyt huikea porukka maksunvälityksen ja pankkialan vankkoja ammattilaisia sekä taitavia ohjelmistoasiantuntijoita.

Palveluissamme emme tingi laadusta. Haluamme taata menestyksesi ja liiketoimintasi kasvun tarjoamalla vain parasta niin asiakaspalvelussa kuin teknisessä toteutuksessa.

Kaiken kehitystyön teemme itse. Asiantuntijuutemme ansiosta palveluiden räätälöinti onnistuu mainiosti kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Myös OP:n monipuoliset asiantuntijapalvelut ovat ydintiimimme tukena.