Siirry sisältöön

Checkout aloittaa uusien logistiikkapalveluiden kehittämisen yhdessä Shipfunk Oy:n kanssa

Shipfunk ratkaisee logistiikkahaasteet

 

Checkout Finland Oy ja Shipfunk Oy ovat käynnistäneet yhteistyön, joka tulee tarjoamaan kauppiaille saumattoman kokonaisratkaisun sekä maksamiseen että tuotteiden lähettämiseen. Yhteistyö laajentaa OPn digitaalisten kaupankäynnin palveluiden kattavuutta.

 

Kuluttajan ja kauppiaan tarpeet edellä

Shipfunkin tiimi ratkoo tavaran lähettämiseen liittyviä haasteita ennen kaikkea asiakkaan ja kauppiaan näkökulmasta.

– Asiakkaat arvostavat eri asioita: toisille tärkeintä on mahdollisimman alhainen hinta, toisille taas toimituksen nopeus. Shipfunk tarjoaa kattavat vaihtoehdot erilaisille tarpeille, kertoo Shipfunkin perustaja ja toimitusjohtaja Marko Parviainen.

Shipfunkin keskitettyä logistiikkaratkaisua käyttävä kauppias saa kaikkien kuljetusliikkeiden palvelut yhdellä kertaa. Asiakkaille palvelu tuo erinomaisen käyttäjäkokemuksen, joka näkyy niin verkkokaupan houkuttelevuudessa, myynnissä kuin asiakastyytyväisyydessä.

 

Palvelu testattu jo kiperissä paikoissa

Shipfunkia on käyttänyt muun muassa Stockmann verkkokaupassaan syksystä 2016 lähtien. Syksyllä 2017 palvelu otettiin käyttöön myös Hullut Päivät -verkkokaupassa. Palvelun skaalautuvuus ja suorituskyky on täten testattu jo vaativissakin tilanteissa.

– Uusien toimitusvaihtoehtojen tuominen verkkokauppaan yhteistyössä Shipfunkin kanssa on tarjonnut ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää tietojärjestelmämme eri kuljetusliikkeiden järjestelmiin ilman isoja investointeja vaativia teknisiä integraatioita, sanoo Stockmann Supply Chainin kehityspäällikkö Hanna Kakkonen.

 

Tavoitteena suomalaisen verkkokaupan kasvu

Checkoutin ja Shipfunkin kumppanuus mahdollistaa palveluiden kehittämisen asiakaslähtöisesti.

–Tavoitteenamme on tukea suomalaisen verkkokaupan kasvua: kun maksaminen ja tuotteiden toimittaminen on helppoa, kauppias voi keskittyä tehokkaaseen kaupantekoon ja kaupan kasvattamiseen, tiivistää Parviainen.

Checkout pilotoi palvelua yhdessä Shipfunkin kanssa loppuvuoden 2017 aikana ja lanseeraa palvelun kiinteäksi osaksi palveluvalikoimaansa vuoden 2018 alkupuoliskolla.

 

 

Lisätietoja:

Perttu Kröger, toimitusjohtaja, Checkout Finland Oy
p. 050 506 5434
perttu.kroger@checkout.fi
www.checkout.fi

Marko Parviainen, toimitusjohtaja, Shipfunk Oy
p. 010 406 1201
marko.parviainen@shipfunk.com
www.shipfunk.com

 

Shipfunk Oy on suomalainen verkkokauppojen toimitustapojen kehittäjä, joka tarjoaa yhdellä integraatiolla kaikki verkkokaupan tarvitsemat toimitustavat.

Checkout Finland Oy on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys ja asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista. Checkout tekee ostamisesta nopeaa ja turvallista niin verkossa, kivijalassa kuin kaikissa digitaalisissa palveluissa.