Siirry sisältöön

WooCommerce-moduuli uusille rajapinnoille on valmistunut

Checkoutin uudet maksurajapinnat näkivät päivänvalon viime syksynä. Rajapintauudistuksen yhteydessä uudistamme myös valmiiden verkkokauppa-alustojen moduulit yhteensopiviksi uusien maksurajapintojen kanssa. Moduulit Shopify- ja Vilkas -verkkokaupoille on julkaistu aiemmin tänä vuonna. Nyt vuorossa on WooCommerce-moduuli, joka on valmis käyttöönotettavaksi portaittain.

Uunituore WooCommerce-maksumoduuli sisältää samat toiminnallisuudet kuin aikaisempikin moduuli, mutta parantaa loppuasiakkaan maksujen seurattavuutta huomattavasti. Se tarjoaa myös vain uusilla rajapinnoilla saatavilla olevat maksutavat, joita ovat tällä hetkellä Amex ja Siirto. Voit lukea tarkemman tietopaketin uusista maksurajapinnoista täältä.

Kauppiaat voivat siirtyä käyttämään uutta moduulia porrastetusti. Ensimmäisessä vaiheessa otamme mukaan rajoitetun määrän kauppiaita, joilta keräämme palautetta. Seuraavassa vaiheessa tarjoamme moduulin kaikille kauppiaille.

Pilotti on tällä hetkellä täynnä, kiitos kaikille ilmoittautuneille! Pilotoinnin jälkeen julkaisemme moduulin saataville kaikille kauppiaille. Tiedotamme tästä erikseen sähköpostitse ja verkkosivuillamme.

Uutista päivitetty 29.3.2019: lisätty maininta siitä, että pilotti on tällä hetkellä täynnä.