Siirry sisältöön

Palvelut

Checkout -palvelun avulla saat käyttöösi monipuoliset maksutavat. Valittavanasi on kolme palvelupakettia. Halutessasi voit vaihtaa palvelupakettisi milloin tahansa ilmoituksella asiakaspalveluumme täysin ilman lisäkustannuksia. Lisäksi tarjoamme pakettien ulkopuolelta joitain lisäpalveluita. Ratkaisumyyntimme vastaa maksunvälityksen pulmiin, joita palvelutarjoamamme ei kata.

Emme peri palvelumme avaamisesta avausmaksuja. Sopimuksiin ei kuulu määräaikaisuuksia eikä irtisanomisaikoja, vaan palvelunne alkaa ja päättyy täysin haluamananne ajankohtana. Maksuvälityspalvelumme on arvonlisäverosta vapaa palvelu. Maksutapakohtaiseen hinnastoon ja maksuehtoihin voit tutustua Materiaalit -välilehden valikoista.

Starttipaketti

0 €/kk
+ 0,50€/maksutapahtuma ja 3% provisio/maksutapahtuma

Sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet sekä Visa- ja Mastercard-kortit. Lisäksi pakettiin on mahdollista kytkeä päälle ilman lisäkustannuksia Collector, Everyday, Jousto ja SveaWebPay -osamaksupalvelut sekä mobiilimaksaminen. Luottokortti- ja Collector-ostoksista ei peritä erillistä lisäprovisiota. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.

Tilaa Starttipaketti »

Pankkipaketti

25 €/kk
+ 0,35€/maksutapahtuma, paitsi Nordea 0,49 €/maksutapahtuma

Paketti sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet. Lisäksi pakettiin on mahdollista kytkeä päälle ilman lisäkustannuksia Collector, Everyday, Jousto ja SveaWebPay -osamaksupalvelut sekä mobiilimaksaminen. Collectorilla tehdyistä ostoksista peritään lisäksi 2% provisio. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.

Tilaa Pankkipaketti »

Laajapaketti

45 €/kk
+ 0,35€/maksutapahtuma, paitsi Nordea 0,49 €/maksutapahtuma

Paketti sisältää kaikkien pankkipaketin maksutapojen lisäksi luottokorttimaksut Visa- ja Mastercard-korteilla. Luottokorttimaksuista ja Collectorista peritään transaktiomaksun lisäksi 2% provisio/maksutapahtuma. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.
Mikäli verkkokaupan keskimääräinen liikevaihto ylittää n. 1500 €/kk tulee starttipakettia edullisemmaksi valita laajapaketti.

Tilaa Laajapaketti »

PUOTI – maksut kätevästi laskulla

Puoti –palvelun avulla voitte myydä tuotteita ja palveluita kätevästi laskulla. Palvelu mahdollistaa myynnin verkkokaupan ulkopuolella erimerkiksi erilaisissa tapahtumissa. Luottotarkastus hoituu syöttämällä asiakkaan henkilötunnus järjestelmäämme, jonka jälkeen myyntilupa ja sopimuspaperit tulevat muutamassa sekunnissa. Sopimus printataan ja tehdään paikan päällä asiakkaan kanssa. Itse lasku tulee asiakkaalle postissa. Jos printtausmahdollisuutta ei ole, voi mukaan ottaa valmiiksi printattuja tyhjiä sopimuspohjia. Toinen vaihtoehto on lähettää lasku sähköpostiin. Tällöin saatte sähköpostiviestin, kun asiakas on maksanut laskun.

RATKAISUMYYNTI – räätälöimme palvelun tarpeisiinne sopivaksi

Jos teillä on maksunvälitykseen liittyvä ratkaisematon ongelma, jota nykyinen palvelutarjoamamme ei ratkaise, niin olkaa rohkeasti yhteydessä meihin. Meidän kokeneet maksunvälityksen ammattilaiset kartoittavat pulman yhdessä kanssanne ja räätälöivät tarpeeseenne sopivan maksunvälitysratkaisun.