Siirry sisältöön

Käyttöönotto

Maksupalvelumme saa käyttöön helposti ja nopeasti täyttämällä tilauslomakkeen sivuillamme. Tilauslomakkeen lähetettyäsi toimitamme 1-2 arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tunnukset palvelumme aktivointia varten. Kun tunnukset on syötetty verkkokauppaan, voi maksujen vastaanotto alkaa. Lisätietoja painikkeiden asentamisesta saat suoraan verkkokauppasi tekijöiltä tai asiakaspalvelustamme.

Palvelusopimuksemme voi sähköisesti allekirjoittaa suoraan Extranetissämme, jolloin paperisopimuksia ei tarvita lainkaan. Extranetistä pystyt seuraamaan rahaliikennettäsi, tilityksiäsi sekä hallinnoimaan palvelun sisältöä. Palvelusopimuksen allekirjoittamisen jälkeen voimme tilittää kauppiastilillesi saapuvat maksusuoritukset omalle pankkitilillesi.

Useilla kotimaisilla verkkokauppapohjien tarjoajilla on valmis yhteensopivuus meidän kanssamme. Yhteensopivuudesta erilaisten verkkokauppapohjien kanssa voit aina tiedustella tekniseltä toteuttajaltasi tai asiakaspalvelultamme. Mikäli rakennat verkkokauppasi itse, löydät ohjelmistopaketit ja ohjeita Tekninen materiaali -välilehdeltä.