Siirry sisältöön

Checkout verkkokauppiaalle

Saat yhdellä sopimuksella laajan valikoiman maksutapoja verkkokauppaasi. Voit tilata palvelumme helposti sivuiltamme tilauslomakkeella. Tilauksesi käsitellään 1-2 arkipäivän sisällä ja tunnukset saatuasi turvallinen maksunvälityspalvelu on valmis käytettäväksi verkkokaupassasi.

Helppoa sekä kauppiaille että verkkokaupan asiakkaille

Maksupainikkeet verkkokauppaasi voit tilata tilauslomakkeemme kautta, ja saat tarvittavat tunnukset ja lisäohjeet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Maksujen vastaanottamisen voit aloittaa heti kun painikkeet on asennettu kauppaasi.

Tilaamalla palvelumme saat käyttöösi kaikki palvelupakettiimme kuuluvat maksutavat yhdellä sopimuksella, eikä eri maksuvaihtoehtojen saaminen verkkokauppaasi vaadi erillisiä sopimuksia pankkeihin tai luottolaitoksiin. Hoidamme kaiken niihin liittyvän yhteydenpidon puolestasi.

Järjestelmämme kautta maksaminen on tehty verkkokaupan asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaiseksi. Painikkeemme voidaan asentaa verkkokauppaan siten, ettei asiakas missään vaiheessa joudu siirtymään meidän sivuillemme, vaan valitsee haluamansa maksutavan verkkokauppaan upotetuista painikkeista ja siirtyy siitä suoraan maksutavan tarjoajan sivulle.

Palvelumme saat myös suoraan usealta verkkokauppavalmistajalta. Tällöin tilaat painikkeet samalla kun avaat verkkokauppasi, eikä erillistä tilausta tarvitse tehdä.

Selkeät tilitykset

Verkkokauppaostoista kertyvät varat tilitetään ilmoittamallesi tilille haluamallasi tilityssyklillä. Tilityksen yhteydessä lähetettävässä raportissa on selkeästi eriteltynä myynnit joista maksut ovat kertyneet, sekä palvelusta perimämme kulut. Nämä tilitysraportit voit myös halutessasi ohjata suoraan kirjanpitoosi.

Kauppiaan Extranetistä voit tarkistaa tapahtumakohtaisesti jokaisen tilityksesi.

Palautusten teko asiakkaille on järjestelmämme kautta erittäin helppoa. Palautus onnistuu muutamalla painalluksella, ja palautukset myös kirjautuvat raportteihinne kirjanpidon helpottamiseksi. Myös luottokorteilla tai osamaksutavoilla tehtyjen maksujen palauttaminen on järjestelmässämme yhtä helppoa kuin pankkimaksujen palauttaminen.

Sopii myös alkavalle yrittäjälle

Aloittelevalla tai ajoittaista kauppaa tekevillä kauppiailla ei myyntiä kerry joka kuukausi. Emme peri turhia kuukausimaksuja, vaan kuukausimaksu jätetään perimättä sellaisilta kuukausilta, jolloin myyntiä ei kerry kuukausimaksun vertaa. Vaihtoehtoisesti Starttipakettimme ei sisällä kuukausiveloitusta lainkaan.