Siirry sisältöön

OPn uudella rahoitusratkaisulla kasvatat asiakkaasi keskiostosta

Nainen tekee verkko-ostoksia

Kuluttajalle on nyt tarjolla uusi turvallinen tapa maksaa verkko-ostokset erissä. Checkoutin kauppiaat pääsevät kokeilemaan OPn pilotissa olevaa maksutapaa ensimmäisinä ja hyödyntämään sen tuomat edut. Uusi maksutapa on käytännössä kertaluotto, jonka voi saada 50–5000 euron ostokselle. Luotto soveltuu kaikkien pankkien asiakkaille ja sen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

 

Luotettava maksutapa kuluttajalle ja kauppiaalle

OPn tarjoamalla uudella maksutavalla asiakas vastaanottaa tilaamansa tuotteet ennen niiden maksamista eli käytännössä ”ostaa laskulla”. Ensimmäiselle maksuerälle saa heti jopa 30 päivää maksuaikaa.

– Asiakas voi päättää vasta kotona tuotteet saatuaan, haluaako maksaa ne kerralla vai hyödyntääkö mieluummin maksutavan luotto-ominaisuutta, joka on jopa 5000 euroa, kertoo OPn rahoituspäällikkö Katja Kopra-Kullas.

Kauppias puolestaan hyötyy siten, että tämä maksutapa mahdollistaa asiakkaille suuremmatkin hankinnat. Lasku- ja osamaksutavan tarjoaminen verkkokaupassa parantaa ostoaktiivisuutta ja kasvattaa samalla asiakkaan keskiostosta.

Lasku- ja erämaksutavat saa yhdellä hakemuksella.

– Uusi maksutapa on loistava vaihtoehto sellaiselle asiakkaalle, joka kaipaa maksu- ja miettimisaikaa. Asiakkaan ei tarvitse tietää heti, kuinka haluaa ostoksensa maksaa, kuvaa OPn tuotepäällikkö Heini Kostiainen.

 

Kysytty ja toivottu maksutapa

Uusi maksutapa täydentää OPn tarjoamien luottojen monipuolista valikoimaa.

– Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman monipuolisia rahoitusratkaisuja ostoksiin niin kivijalassa kuin verkossa, sanoo Kostiainen.

Lasku- ja osamaksupalveluiden kysyntä on ollut viime vuosina kasvussa.

– Asiakkailta on tullut meille paljon yhteydenottoja, joissa on toivottu rahoitusratkaisua verkkokauppaan. Olemme iloisia, että pääsemme nyt vastaamaan kysyntään, jatkaa Kopra-Kullas.

Ostamisen turvallisuus niin kuluttajan kuin kauppiaan näkökulmasta on OPlle tärkeää.
Käyttäessään tätä uutta maksutapaa asiakas tunnistautuu palveluun aina henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla Tupas-varmennepalvelun avulla.

 

Checkoutin kauppiaat pääsevät aktivoimaan maksutavan helposti Extranetistä.

Onko sinulla kysyttävää? OPn asiakaspalvelu auttaa mielellään: kuluttajarahoitus@op.fi.

Lisätietoja:
myynti@checkout.fi
p. 09 4282 7111 (0,00 €/min+pvm)