Siirry sisältöön

Nyt etsitään Suomen parasta verkkokauppaa!

Nainen tekee verkko-ostoksia tabletilla

 

Tiedätkö, mitä mieltä asiakkaasi todella ovat verkkokaupastasi? Otetaan siitä selvää.

OP Kaupankäynnin palvelut järjestää yhdessä Kaupan liiton, Verkkoteollisuuden, Business Finlandin eCom Growth -ohjelman, Digian, Matkahuollon, Vilkkaan ja Woolmanin kanssa koko Suomen laajuisen kilpailun maan parhaasta verkkokaupasta. Uutta on, että ensimmäistä kertaa vuosiin voittajan päättävät aidot ostamisen asiantuntijat: verkkokaupoissa asioivat kuluttajat.

– Tavoitteena on auttaa suomalaisia verkkokauppoja menestymään kaupankäynnin digitalisoinnissa. Verkkokauppa on kilpailtu ja haastava kenttä. Siinä on kuitenkin mahdollista pärjätä, kun tietää mitä asiakkaat verkkokauppakokemuksestaan todella ajattelevat, kuvaa Checkoutin toimitusjohtaja Perttu Kröger.

Kilpailussa kuluttajat antavat arvionsa OP Verkkokauppakokemus -mittaustyökalulla, kätevästi verkko-ostamisen lomassa. Pilvipalvelupohjaisen työkalun toteuttaa suomalainen kasvuyritys Feedbackly Oy. Osallistujat saavat palautetyökalun käyttöönsä kilpailun ajaksi ilmaiseksi ja sitoumuksetta.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen kisaan avattiin Ecommerce + Shop Tech -messuilla 14.3.2018. Varsinaista kilpailuaikaa palautteen keräämiselle on 16.4.–13.5.2018. Voittajat julkistetaan ja palkitaan toukokuun lopulla. Osallistua voivat kaikki suomalaiset verkkokaupat, eli verkkokaupat, joita ylläpitää Suomeen rekisteröity yhtiö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Onko juuri sinun kauppasi maan paras? Lähde mukaan niin tiedät! Antaudu asiakkaiden arvioille siitä, mikä kaupassasi toimii loistavasti ja mitä voisit parantaa. Pääset keräämään ainutlaatuista palautetta, jollaista verkkokauppiaille ei yleensä ole tarjolla.

Ilmoittaudu 22.4.2018 mennessä osoitteessa www.suomenparasverkkokauppa.fi

 

Lisätietoja:

Perttu Kröger
OP Kaupankäynnin palvelut
Toimitusjohtaja, Checkout Finland
perttu.kroger@checkout.fi
p. 050 506 5434

 

(Uutista muokattu 9.4.2018: ilmoittautumisaikaa jatkettu 22.4.2018 saakka)