Siirry sisältöön

Pivon maksuaika tuo luotolla maksamisen mobiiliin

Verkkokaupassa maksaminen Pivon maksuajalla

Pivo monipuolistaa palveluitaan ja tuo kuluttajille uuden luottomaksutavan, Pivon maksuajan. Se sopii kaikkien pankkien asiakkaille, joilla on Pivo käytössään.

Pivon maksuaika on 1000 euron luotto, joka toimii maksutapana kaikissa niissä verkkokaupoissa, joissa Pivolla voi muutenkin maksaa. Lisäksi sillä voi maksaa esimerkiksi Kotipizzan Kotibotissa. Käyttömahdollisuudet lisääntyvät tulevaisuudessa. Luoton myöntää Arvato Finance, PL 414, 00101 Helsinki.

Helppoa saldon seuraamista kuluttajalle

Kuluttaja saa keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Pivon maksuaika haetaan Pivosta ja luottopäätöksen saa heti. Maksaminen turvallista, kun tilinumeroa tai korttitietoja ei tarvitse etsiskellä ja syöttää verkkokaupan sivuille.

Kun luottopäätös on olemassa, ostaminen on yksinkertaista. Verkkokaupan kassalla kuluttaja valitsee maksutavaksi Pivon maksuajan ja hyväksyy maksun Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä. Ensimmäisen laskun hän saa sähköpostiinsa 30 vuorokauden kuluttua maksuajan myöntämisestä.

– Sekä luotossa jäljellä olevaa saldoa että omia ostoksiaan voi seurata kätevästi Pivosta. Kaikki tehdyt ostokset kootaan samalle laskulle, mikä helpottaa maksamista ja saldon seurantaa, kuvaa Pivon liiketoimintaomistaja Matti Rusila.

Kasvattaa keskiostosta kaupassasi

Jos verkkokauppasi maksutapavalikoimassasi on jo Pivo, Pivon maksuajan tarjoaminen ei vaadi muita toimenpiteitä. Mahdollisuus käyttää maksuaikaa sisältyy olemassa olevaan Pivon maksupainikkeeseen.

– Maksuaika on hyvä vaikkapa kodin suuriin hankintoihin, kun voi maksaa itselleen sopivaan tahtiin, kerralla tai osissa. Maksuaikaa käyttämällä kuluttaja myös saa tuotteet itselleen ennen niiden maksamista, kertoo Rusila.

– Luotettava Pivon maksuaika tuo joustoa verkkokauppasi asiakkaiden arkeen. Siinä ei ole piilokuluja, eikä kuluttajien tarvitse kantaa huolta, että korttitiedot joutuisivat vääriin käsiin.

 

Lue lisää: pivo.fi/pivon-maksuaika