Siirry sisältöön

Marraskuun uutiskirje kumppaneille

Eikö uutiskirje näy oikein? Avaa selaimessa                                                                     15.11.2016 Checkout Finland Oy
Arvoisa kumppanimme,
Olemme uudistaneet nettisivumme ja haluammekin kutsua teidät tutustumaan uudistuneisiin sivuihimme tutussa osoitteessa www.checkout.fi. Toivottavasti uusi raikas ja selkeä ilmeemme miellyttää myös teitä. Samalla uudistimme myös myyntiesitteemme. Checkoutin myyntiesite on kätevä tapa esitellä palvelupakettimme myyntitilanteessa. Esite on ladattavissa oheisesta linkistä.
Muistutus 1.9. ilmoitetusta Nordean pankkipainikkeen hintamuutoksesta
Korotimme Nordean maksupainikkeen käytöstä perittävän transaktiomaksun 0,49 euroon per maksutapahtuma Pankki- ja Laajapaketissa. Starttipaketin hinnoittelu pysyy ennallaan. Yhdenmukaistimme Nordean maksupainikkeen hinnoittelua markkinahinnoitteluun. Muutos astui voimaan ensimmäinen lokakuuta alkaen ja uusi hinnasto on nähtävissä kauppiaiden extranetissä valikon kohdasta Hinnasto. Uudet sopimusehdot löytyvät nettisivuiltamme kohdasta materiaalit ja sieltä valikon kohdasta sopimukset.
Uutta – Magento 2 plug-in
Suositun Magento 2 verkkokauppa-alustan Checkout Finland plug-in on valmistunut. Plug-in on ladattavissa sivuiltamme ja koodi on saatavilla open source muodossa nettisivujen materiaalit valikon kohdasta tekninen materiaali.
Shop-in-Shop -verkkokaupan suosio nousee

Shop-in-shop -verkkokauppojen suosio on selvässä nousussa ja niitä kysytään meiltä yhä useammin. Shop-in-shop verkkokaupalla tarkoitetaan verkkokauppaa, jossa yhdellä verkkokauppasivustolla toimii useita erillisiä kauppiaita, joiden tuotteita voi kerätä yhteen ostoskoriin ja maksaa ne yhdellä kassalla. Käytännössä järjestelmä toimii niin, että verkkokauppa-alustan ylläpitäjä toimii niin kutsuttuna aggregaattina, eli ”pääkauppiaana”, jolloin hän luo järjestelmässämme asiakkaillenne, eli alakauppiaille kauppiastilit, mutta alakauppiaat ovat suorassa sopimussuhteessa meidän kanssamme. Jos Teillä on tarvetta tämän tyyppiselle toteutukselle, ollaan yhteydessä.

Mitä parhainta joulukauppaa toivotellen,

Checkoutin väki