Siirry sisältöön

Marraskuun asiakaskirje

Eikö uutiskirje näy oikein? Avaa selaimessa                                                                    15.11.2016 Checkout Finland Oy
Arvoisa asiakkaamme,
Monelle vuoden paras myyntiaika on pian käsillä. Joulukaupan kynnyksellä kannattaa vielä tarkistaa Checkout -pakettitaso. Kun kaikki maksutavat ovat käytössä, asiakkaidenne maksaminen sujuu mutkattomasti. Samalla kutsumme Teidät tutustumaan uudistuneisiin sivuihimme tutussa osoitteessa www.checkout.fi.
Pukin vinkit onnistuneeseen joulumyyntiin
  • Joulu on usein verkkokaupoille vilkasta aikaa. Ennen sesongin alkua on hyvä huolehtia, että verkkokaupasta löytyy ajantasaiset yhteystiedot kysymyksiä ja ongelmatilanteita varten. Huolehdithan myös, että ohjeet palautusten tekoa varten ovat riittävät ja helposti löydettävissä. 
  • Kauppiastilisi tilityssykli kannattaa valita juuri sinulle sopivaksi. Jos toivot rahan kiertävän nopeasti, voit valita tilitykset vaikkapa päivittäin! Tilityssyklin voi vaihtaa olemalla yhteydessä Checkoutin asiakaspalveluun.
  • Jos haluat tarkastella kauppiastilisi maksutapahtumia, voit käyttää Extranet-palvelussa olevaa ”Hae tapahtumat” -työkalua. Voit hakea työkalulla kaikki maksutapahtumat haluamaltasi aikaväliltä csv-tiedostoksi.  
  • Muistathan, että voit vaihtaa palvelupakettia joustavasti lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme. Mikäli käytössäsi on luottokortit ja kuukausimyynti ylittää 1500€, tulee Laajapaketti Starttipakettia edullisemmaksi. Palvelupaketin voi päivittää taas joulumyynnin jälkeen esimerkiksi Starttipaketiksi. 
  • Joulumyynnissä kannattaa tarkistaa myös verkkokaupan maksutapojen kattavuus, oletko hyödyntänyt Checkoutin kattavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdot? Voit kytkeä osan lasku- ja osamaksutavoista päälle Extranetissä kohdassa ”Maksutavat”. Lisätietoa maksutavoista saat myös Checkoutin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Muistutus 1.9. ilmoitetusta Nordean pankkipainikkeen hintamuutoksesta
Korotimme Nordean maksupainikkeen käytöstä perittävän transaktiomaksun 0,49 euroon per maksutapahtuma Pankki- ja Laajapaketissa. Starttipaketin hinnoittelu pysyy ennallaan. Yhdenmukaistimme Nordean maksupainikkeen hinnoittelua markkinahinnoitteluun. Muutos astui voimaan ensimmäinen lokakuuta alkaen ja uusi hinnasto on nähtävissä kauppiaiden extranetissä valikon kohdasta Hinnasto. Uudet sopimusehdot löytyvät nettisivuiltamme kohdasta materiaalit ja sieltä valikon kohdasta
sopimukset.

OP Ryhmän uutisia: Pivo Kassa mahdollistaa jalkautumisen verkosta myymälään


Jos olet miettinyt laajentumista verkkokaupasta myymälätoimintaan tai mahdollisesti jo olemassa olevan myymäläsi kassajärjestelmäsi uudistamista, kannattaa tutustua OPn uuteen Pivo Kassaan. Pivo Kassa on moderni tapa hoitaa kahvilasi tai myymäläsi kassatoiminnot. iPad-kassasovelluksen ja mobiilimaksupäätteen avulla vastaanotat kortti- ja käteismaksut, seuraat myyntiäsi reaaliajassa, sekä parannat raporttien avulla yrityksesi liiketoimintaa. 

Kaikki yhdellä sopimuksella. Katso lisää osoitteesta www.pivokassa.fi.


Mitä parhainta joulukauppaa toivotellen,

Checkoutin väki