Siirry sisältöön

Kolme osaajaa yhdistää voimansa verkkokauppiaiden hyväksi

verkkokaupan rakennuspalikat

 

“Jokaisessa suomalaisessa voi asua verkkokauppias”

OP Ryhmän Checkout Finland ja Pivo Kassa aloittavat yhteistyön Shopify-verkkokauppaosaaja Woolmanin kanssa.

Yhteistyön tavoitteena on tehdä monikanavaiseen myyntiin siirtymisestä kauppiaille mahdollisimman yksinkertaista ja auttaa heitä vastaamaan kaupankäynnin muutokseen. Kolmen osaajan palvelut tuovat yhteen kaupankäynnin keskeisimmät työvälineet niin kivijalkaan kuin verkkoon.

– Jokaisessa suomalaisessa voi asua verkkokauppias. Tämä yhteistyö madaltaa kynnystä ryhtyä verkkokauppiaaksi ja tukee verkkokauppiaan menestystä, olitpa aloittava tai kokenut yrittäjä, sanoo Woolmanin toimitusjohtaja Juha Harju.

Maksunvälityksen, kassajärjestelmän ja verkkokauppa-alustan muodostama kokonaisuus sekä helpottaa kauppiaan teknologiamurheita että kirittää suomalaista verkkokauppakenttää kasvuun.

Suomi on jäänyt verkkokaupassa jälkeen muihin Pohjoismaihin verrattuna. PostNordin Verkkokauppa Pohjoismaissa 2017 -tutkimuksesta selviää, että suomalaiset kuluttavat edelleen verkkokaupoissa naapureitaan vähemmän rahaa.

 

Shopify-alustalla liiketoiminnan kehittäminen vaivatonta

Woolmanin tarjoama Shopify-alusta mahdollistaa verkkokaupan perustamisen helposti kuukausimaksulla. Verkkokaupan saa pystyyn parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

– Shopifylla voi aloittaa pienestä ja laajentaa sitä mukaa, kun bisnes sitä vaatii. Alusta auttaa isoakin yritystä tekemään ketterästi kauppaa ja keskittymään asiakaskokemukseen. Liiketoiminnan kehittyessä ei tarvitse joka kerta mennä erikseen ostamaan räätälöityä palvelua tai tilata lisäosia, Harju kertoo.

 

Verkkokauppa ja kivijalka yhdistyvät saumattomasti

Pivo Kassa puolestaan tarjoaa nykyaikaisen kassajärjestelmän, yrityksen tarpeisiin sopivana pakettina. Sen Shopify-integraatio yhdistää verkkokaupan ja kivijalan tuotetiedon sekä varaston- ja myynninseurannan. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun kauppias saa tiedot kaikista myyntikanavista automaattisesti yhteen ja samaan paikkaan.

– Woolmanin ja OPn yhteistyö mahdollistaa myös pienille yrityksille vaivattoman kaupanteon saumattomasti kaikissa kanavissa: verkossa, myymälässä sekä tapahtumissa. Aiemmin tämä on ollut pääasiassa vain suurempien yritysten herkkua, sanoo Pivo Kassan tuoteomistaja Roope Luomala.

Pivo Kassan ja Shopifyn integraatio tulee mahdolliseksi ottaa käyttöön loppuvuoden 2017 aikana. Maksunvälityspalvelut yhteistyöhön sekä verkko- että kivijalkamaksamiseen tarjoaa Checkout Finland.

 

Lue myös artikkelimme Shopify-alustan parhaista puolista.

Woolman Oy:n idea on koostaa kaupankäynnin helpoksi tekevää verkkokauppa-arkkitehtuuria, johon kuuluvat esimerkiksi alusta, varastonhallinta, CRM ja maksutavat.

OPn Pivo Kassa auttaa kauppiasta hoitamaan yrityksen päivittäiset kassatoiminnot ketterästi ja tehokkaasti, kanavasta riippumatta.

Checkout Finland Oy on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, joka tekee ostamisesta nopeaa ja turvallista niin verkossa, kivijalkamyymälöissä kuin kaikissa digitaalisissa palveluissa.

 

Lisätietoja:

Perttu Kröger, toimitusjohtaja, Checkout Finland Oy
p. 050 506 5434
perttu.kroger@checkout.fi

Juha Harju, toimitusjohtaja, Woolman Oy
p. 050 440 8008
juha@woolman.io

Checkoutin, Woolmanin ja Pivo Kassan logot