Siirry sisältöön

Checkout henkilöasiakkaille

Checkout Finland Oy on yksi Suomen johtavista verkkomaksuvälittäjistä. Takaamme kuluttajalle turvallisen maksutapahtuman.

Kun ostat sellaisesta verkkokaupasta, joka käyttää maksunvälityspalveluamme, tiedät rahasi kulkevan tietoturvallisesti perille. Verkkokaupan asiakkaana autamme sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa maksuliikenteeseen liittyen.

[column-group]
[column]

1. Tee tilaus verkkokaupassa

Lisää tuotteet ostoskoriin ja siirry maksamaan.

[/column]

[column]

2. Valitse haluamasi maksutapa

Valitse sinulle sopiva tapa maksaa. Voit maksaa helposti kortilla, pankkitunnuksilla tai laskulla.

[/column]
[column]

3. Vastaanota tuotteet

Kun tilaus on käsitelty, saat tuotteesi valitsemaasi osoitteeseen.

[/column]
[/column-group]

Luotettava ja lähellä

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja kauppiaasta riippuen maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Toimintamme on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Mikäli sinulla on kysyttävää maksutapahtumaasi koskien tai tilaamasi tuote ei jostain syystä saavu, autamme ottamaan yhteyttä kauppiaaseen. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse asiakaspalvelu@checkout.fi tai puhelimitse 0800 552 010 (0,00€/min) arkisin klo 09 – 16

Maksupalvelumme käyttäminen on turvallista. Maksaessasi tilaustasi siirryt suoraan maksutavan tarjoajan järjestelmään, jolloin henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Checkout Finland Oy on OPn tytäryhtiö.