Siirry sisältöön

Huijausviestiä liikenteessä Checkoutin nimissä – Älä klikkaa viestin linkkiä.

Huijausviestiä liikenteessä Checkoutin nimissä – Älä klikkaa viestin linkkiä.

Checkoutin nimissä lähetetyssä sähköpostissa ilmoitetaan luottamuksellisesta viestistä, joka avataan erillisestä linkistä. Viesti on lähetetty osoitteesta timo.takala@checkout.fi otsikolla Lasku 944994. Älä vastaa viestiin tai klikkaa siinä…

Lue lisää »

AinaPay palvelussa huoltotoimenpiteitä maanantaina 26.11. klo 17 alkaen

AinaPay mobiilimaksupalvelussa tehdään huoltotöitä AinaPayn palvelinympäristössä maanantaina 26.11 klo 17.00 alkaen. Huoltotoimenpiteistä voi aiheutua käyttökatkoksia AinaPay mobiilimaksupalveluiden käytössä illan aikana.

Lue lisää »

Päivitys – Pivo Siirto-maksuissa häiriö korjattu

Pivo Siirto-maksuissa havaittu ongelma on nyt korjattu ja maksujen vahvistaminen toimii taas normaalisti.

Lue lisää »

Häiriötiedote – Pivo Siirto-maksuissa häiriö

Pivo Siirto-maksuissa on havaittu häiriö, joka vaikuttaa Checkoutin palvelussa maksujen vahvistamiseen. Pivo selvittää asiaa ja tiedotamme, kun häiriö on korjattu.

Lue lisää »

Oma Säästöpankin tilinumerouudistus

Oma SP on toteuttanut tilinumeromuutoksen 28.10.2018. Muutos koskee asiakkaita, joilla on tilinumero, jossakin seuraavista sarjoista: 4924, 4913 ja 4262 (IBAN FIxx jälkeen tulevat neljä numeroa)….

Lue lisää »

American Express ja Siirto kauppiaidemme saatavilla uusissa rajapinnoissa!

American Express ja Siirto ovat nyt tarjolla uusia rajapintoja käyttäville kauppiaillemme. American Express eli Amex monipuolistaa kansainvälisten korttimaksujen valikoimaa. Maailman suurin kortinmyöntäjä Amex tunnetaan erinomaisista…

Lue lisää »