Siirry sisältöön

Tiedote – Checkoutin uutta rajapintaa käyttävien kauppiaiden maksunvälityksessä ollut vika on nyt korjattu

Tiedote – Checkoutin uutta rajapintaa käyttävien kauppiaiden maksunvälityksessä ollut vika on nyt korjattu

Tiedote – Checkoutin uutta rajapintaa käyttävien kauppiaiden maksunvälityksessä ollut vika on nyt korjattu. Pahoittelemme häiriötä.

Lue lisää »

Häiriötiedote – Checkoutin uutta rajapintaa käyttävien kauppiaiden maksunvälityksessä on häiriöitä

Häiriötiedote – Checkoutin uutta rajapintaa käyttävien kauppiaiden maksunvälityksessä on häiriöitä ja asiaa selvitetään. Palvelun status näkyy sivulla https://status.checkout.fi/ . Ilmoitamme tilanteen korjautumisesta.

Lue lisää »

Häiriötiedote – Collector B2B maksunappi on kytketty pois päältä häiriöselvittelyn vuoksi

Häiriötiedote – Collector B2B maksunappi on kytketty pois päältä häiriöselvittelyn vuoksi. Päivitämme tilannetta selvittelyn edetessä.

Lue lisää »

Osta laskulla -rahoitusta päivitetty

Osta laskulla -rahoitusta on päivitetty, ja vastedes asiakkaasi voivat maksaa ostoksensa Osta laskulla -tuotteella 2000 euroon saakka entisen 5000 euron sijasta. Hakemusten tekeminen yli 2000 euron…

Lue lisää »

Huijausviestiä liikenteessä Checkoutin nimissä – Älä klikkaa viestin linkkiä.

Checkoutin nimissä lähetetyssä sähköpostissa ilmoitetaan luottamuksellisesta viestistä, joka avataan erillisestä linkistä. Viesti on lähetetty checkout.fi -päättyvästä osoitteesta otsikolla Lasku 944994. Älä vastaa viestiin tai klikkaa siinä…

Lue lisää »

Oma Säästöpankin tilinumerouudistus

Oma SP on toteuttanut tilinumeromuutoksen 28.10.2018. Muutos koskee asiakkaita, joilla on tilinumero, jossakin seuraavista sarjoista: 4924, 4913 ja 4262 (IBAN FIxx jälkeen tulevat neljä numeroa)….

Lue lisää »