Verkkokauppiaat

27.11.2012

Collector Lasku ja Osamaksu


Checkout -palvelun kauppiaille on nyt käytössä yhtenä maksutapana Collector Lasku ja Osamaksu -palvelu. Collectorin Lasku ja Osamaksu tarjoaa kuluttajille markkinoiden helpoimman ja joustavimman tavan maksaa jopa 1000 euron ostoksensa verkkokaupassa. Checkout -yhteistyön ansiosta Collector maksutapa on saatavilla jo n. 10 000 suomalaiselle verkkokauppiaalle.

Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan asiakas voi maksaa ostoksena osissa 48 kuukauden aikana. Collector osamaksu on joustava maksutapa ja kuluttajalla on aina mahdollisuus maksaa koko summa milloin tahansa ilman eri ilmoitusta.

Collectorin palvelussa kuluttaja saa aina käyttöönsä pitkän korottoman maksuajan. Osamaksulle mentäessä peritään kohtuullinen 1,6 %:n kuukausikorko. Collectorin laskuihin lisätään 2,95 €/kk ilmoitusmaksu. Collectorin palvelu ei perustu agressiiviseen perintään eikä koviin korko- tai ilmoituskuluihin vaan tavoitteenamme on tuottaa Kauppiaalle palvelu, jonka kuluttaja ottaa omakseen ja käyttää maksutapaa toistekin.

Collector Lasku- ja Osamaksu on kauppiaalle riskitön tapa myydä laskulla ja rahoitus on aina mukana automaattisesti. Collector kantaa kuluttajariskin 100 %:sesti ja rahat ovat tilitettävissä 5 pankkipäivän kuluttua myyntihetkestä. Collector maksutavan kustannukset kauppiaalle ovat samat kuin luottokorttimaksuissa.

Laskulle ostettaessa Collector vaatii 20 vuoden iän ja he tekevät luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista asiakkaalta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,60 % korko viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoa palvelusta: commerce.collector.fi tai commerce@collector.fi

Checkout Finland Oy • Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere • Y-tunnus 2196606-6 • Checkout on osa OP Ryhmää.