Verkkokauppiaat

Hinnasto

Edullista

Haluamme tarjota korkelaatuisen ja luotettavan palvelun mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. tarvitset vain yhden sopimuksen ja käytössäsi on kattavat maksutavat verkkopalvelussasi. Valittavanasi on kolme palvelupakettia. Valitset minkä paketin tahansa, saat maksutavat käyttöösi ilman avausmaksua. Voit myös vaivattomasti vaihtaa myöhemmin palvelupaketin toiseksi ilman erillistä veloitusta.

Emme peri verkkopalveluilta kuukausimaksua sellaisilta kuukausilta, jolloin myyntiä ei kerry kuukausimaksun vertaa.

Palvelumme on arvonlisäverosta vapaa palvelu.

Tilauslomake

Checkout Puoti

Checkout Puodilla on mahdollista tarjota asiakkaille lasku ja osamaksumahdollisuus myyntitilanteisiin myymälään, messuilla tai vaikkapa kotikutsuille. Kustannukset ovat 10 €/kk + 0,35€/maksutapahtuma ja 2%/maksutapahtuma. Palvelu mahdollistaa myös etämyynnin ilman verkkokauppaa. Kuukausimaksu peritään etukäteen kahdentoista kuukauden jaksoissa riippumatta myynnistä. Tarvittaessa kuukausimaksut voidaan sopia myös kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksoille.

Pankkipaketti

Pankkipaketti 25€/kk + 0,35€/maksutapahtuma sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet. Lisäksi pakettiin on mahdollista kytkeä päälle ilman lisäkustannuksia Collectorin, Everydayn, Jouston, mobiilimaksamisen ja Neocard-luottokortin. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.

Laajapaketti

Laaja paketti 45€/kk + 0,35€/maksutapahtuma sisältää pankkipaketin lisäksi luottokorttimaksut Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Luottokorttimaksuista peritään transaktiomaksun lisäksi 2% provisio/maksutapahtuma. Pakettiin sisältyy myös Checkout Puoti.

Starttipaketti

Starttipaketti sisältää kaikkien pankkien maksupainikkeet, Collectorin, Everydayn, Jouston, mobiilimaksamisen lisäksi luottokorttimaksut Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-korteilla. Pakettiin sisältyy myös myymäläluototus. Kustannukset ovat 0,50€/maksutapahtuma ja 3% provisio/maksutapahtuma. Mikäli verkkokaupan keskimääräinen liikevaihto ylittää 1500 €/kk tulee edullisemmaksi valita laajapaketti.

Shop-in-shop -ratkaisu

Checkout shop-in-shop -palvelulla on mahdollista hallita verkkokauppakeskuksien maksuliikennettä kokonaisvaltaisesti ja sisältää kaikki tarvittavat maksutavat ja toiminnallisuudet. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Räätälöity palvelukokonaisuus

Palvelumme on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja sisältää kaikki tarvittavat maksutavat, toiminnallisuudet ja integraatiot taloushallintoprosesseihin. Myyntihenkilöstömme yhdessä asiakkaan kanssa sopivat rajapinnoista, toiminnallisuuksista ja hinnastoista.

 

Checkout Finland Oy • Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere • Y-tunnus 2196606-6 • Checkout on osa OP Ryhmää.